Wedstrijden

Competitie

Atletiek is een wedstrijdsport met veel verschillende onderdelen. Er worden jaarlijks honderden baan-, cross-, en wegwedstrijden georganiseerd waar je als wedstrijdatleet individueel aan kunt deelnemen.
Naast de individuele wedstrijden zijn er competitiewedstrijden voor alle leeftijden waar je als atleet samen met andere atleten als ploeg namens GAC je krachten met teams van andere atletiekverenigingen meet. Deze competities worden door, of onder auspiciën van de Atletiekunie georganiseerd.
Onze competitieploegen zijn de vaandeldragers van GAC. GAC heeft de ambitie om binnen alle competities tot de top 15 van Nederland te behoren.
Het doel van GAC is om zoveel mogelijk atleten van allerlei niveaus te laten deelnemen aan de competities. Alle teams worden zoveel mogelijk ingevuld met atleten van de betreffende leeftijdscategorie. Uitzondering op de regel zijn onze senioren heren en dames topteams. Voor het hoogste resultaat worden hier per wedstrijd de best beschikbare atleten opgesteld, ongeacht leeftijd.
Voor de competitiewedstrijden verzorgt GAC centraal alle inschrijvingen. De wedstrijdlicentie die voor het inschrijven vereist is maakt onderdeel uit van de contributie.
Bij de wedstrijden is het dragen van GAC clubkleding verplicht.

Klik hier voor de wedstrijdkalender en hier voor algemene competitie informatie van 2015

 

››› Pupillen competitie
››› CD junioren competitie
››› AB junioren competitie
››› Senioren competitie
››› Master competitie