Training

basisgroep-najaar-2012
Startersclinic

Deze groep is bedoeld voor beginnende hardlopers vanaf 18 jaar. Na een periode van vier weken waarin er sportief gewandeld wordt met kleine stukjes hardlopen, gaan we gefaseerd over naar het hardlopen.

De huidige startersclinic start op zaterdag 2 september 2017 en loopt door tot eind april 2018. 
Je kunt tot eind september nog instromen, dus schrijf je snel in. 

De trainingen worden twee keer in de week gegeven namelijk op zaterdagmorgen om 8.50 uur en op dinsdagavond om 18.40 uur. Om het tempo en de ontwikkeling van de groep bij te kunnen houden is het belangrijk dat je twee keer in de week traint. 
Als je minimaal 18 jaar bent kun je jezelf aanmelden via  starters@gach.nl .

Kom in sportkleding en op loopschoenen naar de eerste training, Clubhuis GAC, Arenapark 1, Arena 103, 1213 NZ Hilversum

Kosten
De startersclinic wordt aangeboden als aparte loopcursus.
De prijs voor niet-GAC leden is € 95,00. Dit is inclusief inschrijving voor de Hilversum City Run in 2018 en het HCR running shirt . Graag je gegevens doorgeven via dit aanmeldingsformulier .

Kies bij "ik meld me aan voor"  Startersclinic hardlopen en vul bij "Lid m.i.v" de begindatum van de clinic in. Via dit formulier machtig je de GAC om eenmalig 95 euro van je rekening af te schrijven.

Vanwege de verzekering worden deelnemers aan de startersclinic tijdelijk als aspirantlid ingeschreven.  Over een verenigingslidmaatschap hoef je pas na afloop van de cursus te beslissen.

Terugkerende leden
Herstellende leden, dat wil zeggen mensen die al lid zijn van de GAC en die willen terug komen na een langdurige blessure, kunnen zich  aanmelden bij de blessure herstelgroep via smc@gach.nl

Leden die na langdurige afwezigheid opnieuw willen starten kunnen zich aanmelden voor de startersgroep via: starters@gach.nl onder vermelding van “herintreder”.

Hoort, zegt het voort
Ken je mensen in je omgeving die er ook over denken om te gaan hardlopen, maak ze attent op deze mogelijkheid bij de GAC. Het is gebleken dat mond-tot-mondreclame nog altijd de meeste belangstellenden oplevert.

Dus: Stuur een email naar starters@gach.nl om je op te geven voor de startersclinic. Als je al GAC lid bent, wil je dat dan even vermelden. Anders graag ook dit aanmeldingsformulier invullen.

Vragen
Voor vragen kun je contact opnemen met Astrid van Haaften, coördinator startersclinic, telefoonnummer: 035-5821053 of stuur een mail naar: starters@gach.nl of bel Joop de Vink, trainer startersclinic, telefoonnummer: 035-6851666.

Houdt rekening met een maximum aantal plaatsen voor de clinic en zorg daarom dat je je zo snel mogelijk aanmeldt.

Foto's

basisgroep-najaar-2012foto