Over GAC

Youtube video
Klaverblad Verzekeringen

Klaverblad Verzekeringen is een landelijk opererende verzekeringsmaatschappij, gevestigd in Zoetermeer. Al sinds 1850 staat de maatschappij voor onafhankelijkheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een verzekeringsmaatschappij met een rijk verleden en de blik gericht op de toekomst.

Aanbod

Klaverblad Verzekeringen heeft een breed assortiment schade- en levensverzekeringen voor particulieren en ondernemers. Voorbeelden van belangrijke verzekeringen voor particulieren uit ons assortiment zijn:

• autoverzekering;
• woonverzekeringen: woonhuis, inboedel en aansprakelijkheid;
uitvaartverzekering.

Voorbeelden van belangrijke verzekeringen die we voor ondernemers aanbieden:

•    arbeidsongeschiktheidsverzekering
•    verzekeringspakketten voor MKB en voor agrarische bedrijven.

Klaverblad Verzekeringen wil zekerheid bieden en een goede service verlenen. Dit voor een zo aantrekkelijk mogelijke premie, met een ruime dekking. De belangen van de verzekerden staan voorop.

Meer informatie over onze autoverzekering, woonhuisverzekering en alle andere verzekeringen is te vinden op www.klaverblad.nl.

Betrouwbaar en degelijk
Klaverblad Verzekeringen ziet zichzelf als een betrouwbare en degelijke partij en is daarom sponsor geworden van atletiekvereniging GAC in Hilversum: één van de grootste atletiekverenigingen in Nederland met een betrouwbare en degelijke uitstraling.

Reclamecampagne Klaverblad Verzekeringen
Om haar naamsbekendheid te vergroten startte Klaverblad In januari 2012 met televisie- en radiocommercials. Kijk hier voor de allernieuwste commercial die in januari 2015 in premiere is gegaan.

De grondgedachte van de campagne is: Klaverblad Verzekeringen blijft altijd gewoon goed verzekeren. Dat doet de maatschappij al zolang zij bestaat en dat wil zij blijven doen. Volgens Klaverblad Verzekeringen is dat tegenwoordig best bijzonder. De themazin van de commercials is dan ook: “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder.”