Over GAC

Sponsoring

Sponsoring van GAC, zowel structureel als per evenement, biedt vele commerciële en publicitaire mogelijkheden. De atletiekbaan en het clubgebouw worden zeven dagen per week intensief gebruikt door GAC atleten. Daarnaast vinden er “niet door GAC georganiseerde” activiteiten plaats (onder andere door Nike) met veel deelnemers en bezoekers. Bij elkaar gaat het om minstens duizend bezoekers per week.

De Gooise Atletiek Club (GAC) is met meer dan 1700 leden één van de grootste atletiekverenigingen van Nederland. De club beschikt over een atletiekbaan en een clubhuis met veel faciliteiten. De accommodatie wordt omzoomd door de oudste Nederlandse sporttribune van architect Dudok en het hoofdgebouw van Nike Europa. 
Jaarlijks organiseert GAC veel evenementen en activiteiten. Sommige zijn exclusief voor de clubleden, maar daarnaast zijn er ook wedstrijden met regionale of nationale uitstraling zoals Spieren voor Spieren City Run, Klaverblad Arena Games en de Maple Leaf Cross. Sponsoren profiteren van de aandacht die hieraan geschonken wordt door sporters, publiek en pers

Wij bieden de volgende mogelijkheden om GAC structureel te ondersteunen:

Huidige sponsors:

Hoofdsponsor: Klaverblad Verzekeringen
Sponsoren: Nike, Run2Day, fondsgehandicaptensport


Voor meer informatie:
sponsoring@gach.nl

of neem contact op met 1 van de leden van onze sponsorcommissie:

Ben Bus, voorzitter benbus@online.nl
06 - 52090400
Caro Baumeister, secretaris     caro.bau2@gmail.com
Judith Rasch judith_rasch@hotmail.com
Paul Maas 06-53986366       
voorzitter@gach.nl

 
 
 

››› Klaverblad Verzekeringen