Skip to content

Goed nieuws: GAC staat 2de (aantal stemmen) en 6de (waardering) in de tussenstand voor de Verkiezing Leukste Sportvereniging. Er zijn nog twee weken waarin we onze stemmen kunnen uitbrengen. Doe mee en zet GAC op de eerste plaats.
Na 24 mei 2014 zijn er in iedere gemeente twee winnaars: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met de hoogste waarderingscijfers. Dat kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn.
Er zijn minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de finaleronde waarin wordt gestreden om de titel van de Leukste Sportvereniging van Nederland.

Dit is de tussenstand van 12 mei 2014 in de gemeenteronde. Er zijn 2 ranglijsten: gebaseerd op het rapportcijfer en op het aantal stemmen.
 
1. Wasmeer  9,07 (cijfer) 144 (aantal stemmen)
2. GAC   9,48 (cijfer)   64 (aantal stemmen)
3. S.V. Olympia '25  9,00 (cijfer)  19 (aantal stemmen)

Let op het aantal stemmen: we kunnen er nog heel wat meer gebruiken en dat moet lukken met zoveel leden.
Stem nu

Na 24 mei 2014 zijn er in iedere gemeente twee winnaars: de sportvereniging met de meeste stemmen en de sportvereniging met de hoogste waarderingcijfers (dit kan natuurlijk ook dezelfde sportvereniging zijn!). Er zijn wel minimaal 50 stemmen nodig om gemeentewinnaar te kunnen worden en door te gaan naar de finaleronde waarin wordt gestreden om de titel van de Leukste Sportvereniging van Nederland.
De volgende en laatste tussenstand wordt maandag 19 mei 2014 gepubliceerd.

Back To Top