Skip to content

Oriëntatieles

Wie loopt er niet gedachteloos achter de trainer aan en heeft verder geen flauw idee waar ie nou eigenlijk zit?  ‘Waar zitten we eigenlijk?’,  ‘Ik heb geen flauw idee waar we zitten’ en ‘is het nog ver? Ik moet bijtijds terugzijn’  zijn veelgehoorde kreten.

Iedereen rekent er natuurlijk op dat de trainers de weg wel weten en geeft zich daar zorgeloos aan over. Maar soms kan het toch wel leuk zijn als je zelf ook weet waar je uithangt en hoe je je weg in de bossen en op de hei kan vinden.

Vorige jaren heeft Herman Hofland bij de wandelgroepen een aantal geïnteresseerden meegenomen op een oriëntatieles. Daarbij worden de grote lijnen duidelijk gemaakt  zodat je in ieder geval ongeveer kunt bepalen in welke richting je loopt.
Zodat  je niet denkt richting Hilversum te lopen om dan uit te komen bij het bosbad in Baarn…. 😉

Herman heeft jarenlang hardlopers getraind (en nog!) en kent niet alleen het klappen van de trainingszweep, maar ook elk paadje en kronkeltje in bos en hei. Wij als wandelgroep (Sportief Wandelen en Nordic Walken) hebben daar profijt van, maar natuurlijk is elke GAC-er welkom bij deze oriëntatieles.

Zaterdag 8 februari 09:00 uur start Herman een nieuwe oriëntatieles. Vooraf aanmelden is prima, maar als je op het laatste moment besluit om mee te gaan is het ook goed.
Je kunt je eventueel aanmelden bij sw@gach.nl. Voor kaartmateriaal wordt gezorgd.

Verzamelpunt is bij het hek bij het Cronebos. Als het giet van de regen wordt het wel weer een week uitgesteld, want je loopt in groepje met papier. Dan wordt dat natuurlijk viezigheid bij regen en het moet wel leuk blijven. We hopen natuurlijk op een beetje mooi weer, maar als het gewoon een beetje miezert laten we ons daar niet door tegenhouden.

Tot aanstaande zaterdagochtend!

Back To Top