Skip to content

Finale competitie masters 7 september 2012

Het was feest zondag want wij dames masters prolongeerden onze landstitel! Ook onze mannen masters presteerden uitstekend maar werden helaas net vierde.

Het was bij de dames geen simpele opgave. We waren vooraf best wel favoriet maar masters blijven masters….. Een pijntje hier, een verschoven 'iets' daar. En de ploegleider maar hopen dat iedereen heel blijft en niet tijdens zijn nummer geblesseerd raakt!

Het was een hectische dag met veel mooi weer en de hele dag een top 1 positie. De prestaties waren dan ook erg goed, sommige dames gingen wel erg lekker gisteren!

  • Pauline liep een schitterend PR op de 800: 2.30.48 min. Ze moest er heel diep voor gaan maar wat een fraaie tijd!
  • Ingrid kogelde een prachtig nieuw clubrecord, 11.84 m.
  • De meeste punten voor 1 onderdeel waren voor Ellen, op hoog scoorde ze het mooie aantal van 975 punten (1.50 m.)
  • Christine liep de 1500 supersteady naar een nieuw clubrecord 5.09.19 min.
  • Inez had het ineens op haar heupen en sprong een PR op ver: 4.12 m.

De Zweedse estafette is altijd het meest spannende onderdeel van de dag.  We stonden inmiddels 300 punten voor maar je moet dan wel even dat stokje over de finish brengen. Wat een zenuwentoestand is dat toch. Gelukkig deden Pauline (weer hersteld) Ellen, Inez en Ilona wat ze moesten doen en het estafettestokje bereikte zonder problemen de eindstreep.

Kampioen van master Nederland !

Wat een sterk team!

Wat een fijn team!

Een speciale vermelding hier even voor ons gastlid Rietje Dijkman. Haar team liet het afweten maar Rietje vertrok toch naar Enschede en deed het erg goed. Ze sprong ver en hoog, sprintte 100 meter en verzamelde in haar eentje met deze drie onderdelen 3220 punten. We waren best wel een beetje trots op haar!

Dit alles hebben wij gevierd met een gezellig etentje op de terugweg uit Enschede.

Brigitte

 

Back To Top