Nieuws

foto-erik
Verlies van een mooi mens!

Het is zo iets alledaags: gewoon hardlopen en samen fietsen. Ineens ligt de wereld ondersteboven ...

Helaas is dinsdag jl. onze geliefde trainer Erik Dalmeijer op 65 jarige leeftijd overleden. Erik kreeg in de nacht van zondag 19 juni op maandag een acute hartstilstand die hem fataal is geworden. Hij is thuis op 29 juni 2016 in Maartensdijk rustig aan zijn laatste tocht begonnen. 

Het is bijzonder verdrietig een uitstekende looptrainer, een goede vriend, een gezellige hardloopmaat en gewoon een aimabel mens zo abrupt te moeten verliezen. Wat uiteraard blijft zijn alle goede herinneringen aan Erik, die wij koesteren en in ons hart zullen meedragen!

De leden en het bestuur van GAC wensen Ada, kinderen en overige familieleden heel veel sterkte in deze verdrietige periode van hun leven.

De afscheidsbijeenkomst zal gehouden worden op donderdag 7 juli om 12.30 uur in de aula van de begraafplaats Den en Rust, Frans Halslaan 27 te Bilthoven. Zie ook de rouwkaart.

‹‹‹ Terug naar Nieuws

Reacties

Ernst Kasanmoentalib
  • vr 01 juli 2016

Erik, de fijne loopjes met jou blijven in onze herinnering, zoals het loopje van Utrecht via jouw huis in Maartensdijk terug naar het clubhuis!

Reageren

Reactieformulier