Nieuws

snelwandelschema-a
Speciale clinic voor snel(ler) en prestatiegerichter wandelen, 25 augustus

Op 25 augustus is een speciale clinic voor snel(ler) en prestatie-gerichter wandelen.

Aanleiding voor deze clinic is het op handen zijnde Snelwandelevenement op 22 september (GAC host dan een snelwandel-driekamp, meer informatie vind je  hier).

Door gebruik te maken van de efficiency van de snelwandeltechniek maak je het Sportief Wandelen effectiever - en dus met dezelfde inspanning sneller.
Daarbij maakt deze techniek het Sportief Wandelen nog minder blessure-gevoelig. Mogelijk is dat dan een aantrekkelijk alternatief voor hardlopers die in de overgangsfase zitten dat ze van het hardlopen afscheid moeten nemen. “Sportief” wandelen is niet het maar een beetje suffig en stoffig rondsloffen, het heeft zeker ook een sportieve uitdaging.
Deze snelwandeltechniek kan het Sportief Wandelen laten beantwoorden aan de prestatiedrang die bij hardlopers (en toch ook bij sommigen van onze eigen wandelaars - joehoe!! -) nou eenmaal toch leeft.
De clinic wordt gegeven door Siebe Turksma.

Dus: iedereen die hier nieuwsgierig naar is - en dus zeker ook hardlopers - is natuurlijk van harte welkom!

Tijd en plaats:
Zaterdag 25 augustus van 12:00 - ca. 15:00 uur
Plaats: Sinterklaasweitje aan de Zwarte weg (die kent iedereen wel)
Lunch: zelf meenemen.
Aanmelden: sw@gach.nl.

‹‹‹ Terug naar Nieuws

Reacties

Estherulrich
  • vr 17 augustus 2018

Wil mij aanmelden voor de clinic van 25 augustus a.s. Bij deze! Op de GACH site lukt het niet: onder kopje 'Nieuws' klik je op het item, vervolgens op aanmelden door op linkje 'sw.@gach.nl te klikken, echtervolgens mij hoort de laatste punt er niet te staan. Er staat sw@gach.nl. Je wordtgenadeloos weer teruggezet naar beginpagina. Maar ik geef me dus bij deze op voor de 25e. Groet, E.

Reageren

Reactieformulier