Skip to content

Sint had aangegeven om ook dit jaar weer bij GAC langs te komen.
Op zaterdag 21 november was het zo ver. Aan het begin van de middag zongen er bijna 100 kinderen Sinterklaasliedjes waar een heleboel pieten op af kwamen. Na de warming up door de pieten, kon er aan de spelletjes begonnen worden.
Alle groepen moesten onder andere huisnummers zoeken, zakslepen, een springparcours met Amerigo afleggen en gedicht maken. Toen alle spelletjes klaar waren, gingen de kinderen naar binnen.
Onder het genot van een lekker broodje en iets te drinken werd er een stukje film gekeken en gezongen. Plotseling kwam Hoofdpiet binnen. Er moest buiten eerst opgeruimd worden, want met zo’n rommel buiten konden we Sint niet ontvangen.
Na het opruimen werd er weer volop gezongen en het duurde niet lang of de Sint kwam binnen. Hugo mocht de staf weer vasthouden samen met Sophie. Sint was blij dat hij er weer was en dat er zoveel kinderen waren. Nadat een aantal kinderen bij de Sint geweest waren, werd Sint en zijn pieten uitgezwaaid en toegezongen. Ook dit jaar had Sint voor iedere trainingsgroep en zak met cadeautjes achtergelaten. Het was weer een heel gezellige dag en Sint heeft aangegeven volgend jaar weer langs te komen!

Robert van Kesteren

Meer foto's vind je hier.

Back To Top