Skip to content

 

De MILA- jong groep is een enthousiaste groep atleten in de leeftijd van 11 tot 16 jaar, die graag een stukje hardlopen en die als groep minimaal 3 keer per week trainen op de baan, op de weg of in het bos of op de hei. Het doel van de groep is om mee te doen aan een aantal wedstrijden, zowel op de baan indoor en outdoor als aan een cross. Daarvoor wordt een baan- en een cross-cup gehanteerd om de rivaliteit binnen de groep te verhogen en de prestaties te verbeteren.
Er worden alle disciplines binnen het lopen getraind, dus ook horden en steeple.

De afgelopen twee jaar is deze groep getraind door de gediplomeerde trainers Bob van Manen en Adri van der Zon. Een aantal atleten hebben zich zo goed ontwikkeld, dat vier lopers uit deze groep in oktober de stap gaan maken naar de MILA-top selectie van Michiel en Thomas.
We wensen Eden, Wieke, Maaike en Pepijn veel succes met deze uitdaging!

Welke jonge ( aankomende ) D of C junior wil ook deze uitdaging aangaan en mee trainen met de MILA-jong groep?                                                                                                                                                 

Op dit moment doen een viertal D-1 jongens één of tweemaal met onze groep mee. Ook aan hen kun je vragen hoe zij deze training ervaren. Wil je een keer mee trainen? Je wordt uitgenodigd om op maandag 7 september mee te doen. We trainen van 19.00 tot 20.45 uur. Iedereen is van harte welkom.
Als je op deze dag niet kunt, kan je ook een andere keer mee doen.

Adri van der Zon

Back To Top