Skip to content

De papiercontainer gaat 15 januari 2015 definitief verdwijnen. Het aanbod en de inkomsten van het papier zijn sterk gedaald. Bovendien zijn er niet genoeg vrijwilligers meer voor deze klus. En dan is er nog het risico van brandgevaar omdat er ook naast de container oud papier wordt opgestapeld. De container staat naast het transformatiehuis. Bij een eventuele brand zijn de gevolgen niet te overzien.
GAC wil de inzamelaars van het papier bedanken voor de bijdrage die hiervoor aan de club is geleverd.

We kijken uit naar een container-loos tijdperk dat nieuwe mogelijkheden creëert voor een ruimere gezelligere entree naar ons clubhuis en de atletiekbaan. De schuine helling van het pad is al afgevlakt en de ingang van het clubgebouw vanaf de baan krijgt een extra opstap.

Het is niet de bedoeling dat de ruimte die vrijkomt wordt opgevuld met fietsen. Nog steeds zijn er mensen die geen zin hebben om hun fiets in de stalling te zetten. Te ver omfietsen? Te beroerd om dat stukje terug te lopen? Even een paar keer doortrappen en je bent bij de ingang van de stalling. Dat is de plek waar je fiets hoort.

Back To Top