Skip to content

De voorbereidingen voor de senioren clubcompetitie zijn al weer in volle gang. Zowel de GAC heren als de dames komen dit jaar uit in de 1e divisie. Voor GAC wordt het een extra mooie start van de competitie omdat de eerste wedstrijd op mei plaats vindt op eigen baan. Dat moet toch tot extra punten gaan leiden met al dat extra thuispubliek….

De aanpak van de begeleiding is dit jaar wat anders dan andere jaren. De CWA (Commissie Wedstrijd Atletiek) gaat de ploegleiding op zich nemen. De opstelling werd tot nu toe in eerste instantie door de specialisatie trainers gedaan, waarna de verdere organisatie werd overgedragen aan een individuele ploegleider voor de heren en een ploegleid(st)er voor de dames. Dit jaar zal de CWA alles van A tot Z organiseren en begeleiden.

Het wordt op verschillende onderdelen nog spannend wie er opgesteld gaat worden. Voor sommige onderdelen (loopafstanden) mogen 2 atleten opgesteld worden en voor veel onderdelen maar 1 atleet. Komende maanden zal moeten blijken wie er het meest in vorm is en zal worden opgesteld om zo als ploeg het maximaal aantal punten binnen te kunnen halen.

Zodra de opstelling rond en het precieze wedstrijdprogramma bekend zijn wordt dit op de site bekendgemaakt in de hoop dat natuurlijk zoveel mogelijk GACers onze wedstrijdatleten komen aanmoedigen.

De hele competitie bestaat uit drie wedstrijden. Deze vinden plaats op:
Zondag 4 mei – GAC Hilversum
Zondag 25 mei – Lycurgus Krommenie
Zondag 29 juni – PEC Zwolle

Back To Top