Skip to content

Begin vorige maand op dinsdag avond 3 september is na de training de sporttas met inhoud van Rolf Swankhuizen gestolen uit de hal van ons clubhuis. Ook is er geld verdwenen uit de herenkleedkamer. De dader is niet meer te achterhalen want het camerabeveiligingssysteem bleek niet te werken. Dat valt niet goed te praten maar het euvel is hersteld en er zijn afspraken gemaakt over controle en onderhoud.

Ga er echter niet van uit dat dit diefstal kan voorkomen. Het allerbeste is om waardevolle spullen die niet strikt voor de training noodzakelijk zijn thuis te laten. Of, als je rechtstreeks van je werk hierheen rijdt, laat je laptop, mobiele telefoon en geld in de auto. Ben je met de fiets verzin dan een list. Stop je mobiel en betaalkaartjes in een heupband. Ga shoppen op een hardloopsite of kijk in de hardloopwinkel of er iets voor op de markt is. Er zijn vast meer sporters die met dit probleem zitten.

Kluisjes laten plaatsen is onderzocht maar dat is geen optie. Een complete sporttas zoals in Rolf’s geval kun je tijdens het lopen niet om je buik binden noch in een kluisje stoppen. Zet hem nooit beneden in de hal neer. Dan bind je de kat op het spek.

Back To Top