Skip to content

De dinsdagavond wandelgroep heeft op 14 oktober haar 10-jarig bestaan gevierd. Op 5 oktober 2004 vond de eerste training plaats. Dat werd een training in de stad. De groep was aanvankelijk klein, maar groeide uit naar 38 deelnemers, waarvan er altijd wel zo’n 20 aanwezig waren.

De groep werd uiteindelijk te groot en was niet overzichtelijk meer. Omdat daarmee de veiligheid in het geding kwam en er dus niet verantwoord meer kon worden gelopen, werd besloten de groep op te splitsen in een C- en een D-groep. De groep was groot genoeg geworden om te kunnen splitsen op basis van snelheid.  Er kwamen ook 4 trainers bij zodat er een roulatiesysteem kon worden opgezet en dit 10e jaar zijn we dan ook ingegaan met een enthousiast trainersteam. De claim op de trainers blijft hiermee beperkt en er kan makkelijk vervanging gevonden worden.

Het 10-jarig bestaan werd gevierd met het heffen van een glaasje prosecco voorafgaand aan het jaarlijkse gezamenlijke etentje. Het is een oud gebruik dat de wandelgroep bij het afscheid van de zomer met elkaar gaat eten. Dit jaar was dat bij restaurant de Bosrand in de Lage Vuursche.

Patrick Weening

Back To Top