Skip to content

Cor van Asselt  is woensdag 26 november op 77 jarige leeftijd overleden. Cor heeft zich na zijn pensioen zo’n twaalf jaar lang ingezet voor de onderhoudsgroep. Vijf jaar lang was hij
voorzitter van de Beheer commissie. Over de vorderingen van de werkzaamheden schreef hij stukjes in het clubblad.  Hij was sinds 1 november 1997 lid van GAC, aanvankelijk als hardloper en toen dat ook bij de Carolusgroep moeilijker werd is hij gaan wandelen.
De laatste jaren sukkelde hij met zijn gezondheid. Hij werd meerdere malen geopereerd aan hart en nieren maar knapte telkens weer op. Langzaam ging zijn gezondheid sneller achteruit.
Het laatste jaar verzorgde hij nog de koffie voor de maandagochtend groep. Hij wilden er nog zo graag bij zijn.  Een maand geleden kon hij de trap naar de kantine niet meer op. Daarna is het snel slechter gegaan.

Iedereen die Cor gekend heeft kan dinsdagochtend 2 december om 9.30  uur afscheid nemen, voorafgaand aan de uitvaart.  Locatie: Diependaalsekerk aan de Diependaalse laan 138 in Hilversum.

Henny Vos.

Bram van Garderen (1942)  overleed op 25 november. Hij was sinds 1 november 1989 lid van onze club.
Bram (Brammetje) heb ik ervaren als een altijd opgewekte en warme persoonlijkheid, gewoon een “fijne vent”. Ik noemde hem “Brammetje” en voor hem was ik “Dickkie”, ten minste bij de begroeting.
Jarenlang heb ik met hem de trainingen mogen verzorgen op de dinsdag- en donderdagavonden. In die tijd was Bram werkzaam bij Fokker waar hij ook nog na het faillissement in dienst bleef. Voor hem was het dan ook altijd een race om op tijd bij het clubhuis te zijn wat niet altijd lukte.
Op enig moment hebben wij Bram echt boos gezien tijdens een training in de winters nachtelijk donkere bossen. Een niet tijdig opgemerkte sanitaire stop van Bram veroorzaakte een achterstand waardoor we hem kwijt waren geraakt. Toen zijn afwezigheid werd opgemerkt zijn we direct omgekeerd om hem op te halen. Briesend van kwaadheid kwam Bram uit het duister opduiken. Niemand had zijn stop tijdig opgemerkt, het verwijt dat wij niet op hem hebben gewacht kwam bij ons hard aan. Het heeft daarna wel enkele weken geduurd voor de verhoudingen weer als vanouds waren.
Helaas werd Bram getroffen door een trombose in één van zijn benen waardoor ziekenhuisopname noodzakelijk werd. Na zijn herstel is hij het wat rustiger aan gaan doen en heeft hij zich aangesloten bij de Carolusgroep. Ook daar heeft hij enkele jaren met plezier getraind tot het moment dat hij geconfronteerd werd met ernstige ziekteproblemen. Vanaf eigenlijk het eerste moment wist Bram dat de geconstateerde ziekte fataal zou aflopen. Om toch nog zolang mogelijk in leven te blijven heeft hij gedurende enkele maanden diverse behandelingen ondergaan. Als je hem belde om te horen hoe het ging, dan was hij ongekend positief en opgeruimd. Tot enkele weken voor het einde kwam hij nog in het clubhuis om een “bakkie” te doen en het contact te onderhouden met zijn loopmaatjes.
Ik zal Bram met respect blijven herinneren als een fijne kerel die positief in het leven stond, een voorbeeld voor ons allemaal.
De crematie is maandag 1 december om 12.30 uur, Den en Rust in Bilthoven

Dick van der Lee

Back To Top