Nieuws

mg0877
Het 90 jarig jubileum, nat maar feestelijk!

Vrijdag
Exact 17:00 uur op vrijdagavond 7 oktober loste wethouder Floris Voorink het eerste startschot. 40 teams klommen over houten obstakels, kropen door het zand en onder netten door. Ze sprongen heldhaftig in het water en renden trappen op en af. Mooi om te zien hoe ze elkaar hielpen bij de lastige obstakels. Het snelste team was team nummer 33, sport en bewegen Hilversum.  Er was ook een prijs voor de mooiste outfit: Cruella’s puppytraining. Zij kwamen gekleed als hondjes.
Alle teams hebben de eindstreep gehaald. De uitslag is hier te vinden, de teamuitslagen hier
Een lekkere hap na alle inspanningen werd verzorgd door de leerlingen van ROC. Ook de hapjes van Dick Zeldenrijk vonden gretig aftrek.

Zaterdag
Het was een zeer natte dag maar met mooie prestaties. Voor alle loopsporters was er koffie of thee met een stroopwafel. Sportief wandelen en Nordic walking hadden hun eigen feestje bij het sinterklaasweitje. Zie hier het verslag.
Voor de pupillen was het een belangrijke dag: de clubkampioenschappen. Er was veel regen, het was koud, de atleten waren doorweekt, maar de meeste atleten waren ook erg fanatiek. Wie wil er nu niet vereeuwigd worden op de wisselbekers? Na afloop van het kampioenschap stond er voor alle pupillen en hun trainers een patatkraam klaar. De frieten waren heerlijk!

Zondag
De zondag stond in het teken van de clubkampioenschappen voor junioren, senioren en masters. Gelukkig was het weer opgeknapt en de sfeer zat er goed in. Er zijn mooie prestaties neergezet. Om 16 uur begon het feestje met de estafette: 4x90(jaar). Er hebben zich 15 teams ingeschreven, van zeer jong (5/6 jaar) tot de oudste actieve leden deden enthousiast mee! Er waren zelfs teams die deelnemers op blote voeten lieten meedoen.
Daarna begon het feest voor alle GAC-ers. DJ Sandro zorgde voor de sfeermuziek. De eerste twee drankjes waren van GAC. De hapjes van Dick Zeldenrijk smaakten daar prima bij.  Ed van Bisel had een overheerlijk warm buffet gemaakt. En toen was het tijd voor de voetjes van de vloer. Wat een feestelijk sfeer. Tot het einde werd volop gedanst! Er zijn uiteindelijk ruim 250 mensen geweest.
Op naar het jubileum van 100 jaar GAC in Hilversum!

Dankjewel aan iedereen die dit feestelijke weekend mogelijk heeft gemaakt. Met name VOC (vrijdag) en onze sponsor Klaverblad Verzekeringen (zaterdag en zondag).

De jubileumcommissie


De foto’s van het weekend vind je op smugmug:
Feestweekend 90 jaar GAC (Ruud van der Woude en Hillegonda Griffioen)
Activiteit NW/SW (Liene Malsch)
CK Pupillen MPB (Sander Duikersloot)
CK Junioren (Sander Duikersloot)
Clubkampioenschappen Jeugd (Wim Kluvers)
Clubkampioenschappen en 90 jaar feest (Wim Kluvers)
GAC Pupillenuitreiking (Wim Kluvers)
ObstacleRun  (Wim Kluvers)

‹‹‹ Terug naar Nieuws

Reacties

Geen reacties.

Wees de eerste om een reactie te plaatsen!

Reageren

Reactieformulier