Skip to content

Ook dit jaar zijn de pupillen van GAC druk met het verkopen van loten voor de grote clubactie. Van elk door hun verkocht lot van 3 euro gaat er 2,40 euro rechtstreeks naar de GAC. Dit jaar willen we de opbrengst van de grote clubactie gebruiken voor het aanschaffen van wedstrijdmaterialen en medailles voor de rode draad competitie.

De rode draad competitie is een uitdaging voor elk pupil. Elk PR dat een pupil behaalt, levert ze een sticker op. Bij het behalen van 10 PR's in een seizoen krijgen ze een bronzen medaille, bij 15 PR's een zilveren medaille en bij 20 PR's een gouden medaille.
Wilt u de pupillen binnen de GAC ook extra motiveren, koop dan een of meerdere grote clubactie loten als ze bij je langs komen als je zaterdag na je training in de kantine bent.

Ook is er een mogelijkheid om een Superlot te kopen. Dit lot kost 150 euro, waarvan 120 euro naar de GAC gaat! Met de verkoop van een Superlot dingt de club ook nog eens mee naar een landelijke prijs van een clubfeest ter waarde van 5000 euro!!!!
Mocht u meer willen weten of het Superlot (of er één willen kopen) dan kunt u contact opnemen met Sonja Greeve (06-53588715 of sonja.greeve@telfort.nl)

Back To Top