Skip to content

…… Peter, Robert, Tjeerd, Richard, Leo, Corry, Marjan, Elmer, Sigrid, Dorien, Monique, Henriette en Paul. Met het behalen van jullie looptrainerscertificaat.

Woendagavond was het zover. Zestien aspirant-trainers staan klaar voor hun proeve van bekwaamheid. De 13 GAC-ers en 3 leden van de Triatlonvereniging Breukelen hebben in de afgelopen maanden de door GAC georganiseerde looptrainerscusrus gevolgd. Na een perode van boeiende en interessante trainigen en workshops onder leiding van Niels Alofsen mogen ze het geleerde nu echt in praktijk gaan brengen.

Er waren 4 trainingen georganiseerd die ieder bestonden uit een warming-up, loopscholing, 2 kernonderdelen en een cooling-down. Iedere trainer had één van deze onderdelen voorbereid en demonstreerde zijn/haar kunnen onder het toeziend oog van Niels Alofsen, Elbert Vasteburg en Karin de Bruijn. En na afloop van de training werd er uiteraard uitgebreid geevalueerd.

Het waren stuk voor stuk leuke en gevarieerde trainingen die met veel enthousiame zijn gevolgd door een grote groep lopers. Alle trainers hebben laten zien dat ze goed in staat zijn om met veel plezier een vakkundige en veilige training te geven. De avond werd dan ook afgesloten met een certificaat voor allen, en natuurlijk een drankje om dat te beklinken đŸ˜‰

GAC Loopsport is weer 13 trainers rijker. Veel succes allen in jullie nieuwe 'loopbaan'!

Fotos van de avond zijn hier te vinden
 

Back To Top