Skip to content

GAC gaat de jaarlijkse Voetstappenpad-wandeling overnemen. Nadat Lions (in combinatie met het Goois Natuurreservaat – GNR) met veel succes vijf jaar dit wandelevenement leidde, gaat GAC deze prachtige loop organiseren.

Het Voetstappenpad loopt dwars door de Gooise natuur via ‘een rondje Hilversum’. De loop is goed voor zo’n 500 deelnemers. De volledige route is dit keer 29 kilometer, een paar kilometer langer dan de oorspronkelijke 25 kilometer. Dat komt omdat er gestart en gefinisht wordt bij Beeld en Geluid op het Mediapark. Hier is voldoende ruimte om te parkeren en er is een restaurant aanwezig. Als 29 kilometer te lang is, kan de tocht worden ingekort door vóór de afslag naar de Zwaluwenbrug over de A27 de trein terug te nemen bij station Hollandsche Rading.

In november 2015 zijn gesprekken gestart met Lions/GNR. Afgesproken is dat GAC de beschikking krijgt over alle gebruikte spullen zoals stempels en spandoeken, ook Twitter, facebookaccount en de content voor de website zullen worden overgedragen.

De Voetstappenloop wordt gehouden op zondag 22 mei 2016. Een batig saldo zal ten goede komen aan GNR. Voor GAC is het goed om, naast Maple Leaf Cross, Klaverblad Arena Games en Hilversum City Run, ook voor de wandelaars en nordiccers een mooi evenement te hebben. Dit zorgt voor naamsbekendheid en profilering en het creëert ook mogelijkheden voor onze sponsor Klaverblad Verzekeringen.

Nu de overname een feit is, hebben we behoefte aan veel meer vrijwilligers om dit project te kunnen dragen. Heb je interesse, laat het aan mij weten, vrijwilligerscoördinator@gach.nl.

Back To Top