Skip to content

Over een maand vinden al weer de jaarlijkse Klaverblad Arena Games plaats bij GAC. De eerste Nederlandse topatleten hebben zich aangemeld voor het atletiekevenement op zondag 7 juli.

Zo zal hordeloper Gregory Sedoc aan de start verschijnen van de 110 meter horden. Ook meerkampster Nadine Broersen, die bij de internationale meerkamp in Gotzis van twee weken geleden een knappe tweede plaats behaalde, zal deelnemen aan het hordelopen. Zij verbrak bij de eerste wedstrijd van het Lotto Baancircuit in Lisse het Nederlands record hoogspringen (1.89 m.). Een andere meerkamper die tot de Nederlandse top behoort, Pelle Rietveld, heeft zich ook aangemeld. Welke onderdelen hij gaat doen wordt later bekend.

Een andere grote deelnemer is paralympisch atlete Marlou van Rhijn. Van Rhijn is sinds kort de wereldrecordhoudster op de 100 meter (13.23 sec.) en de 400 meter (61.12 sec.). Deze twee onderdelen zal ze ook in Hilversum afwerken.

De komende weken hoopt de organisatie van de Klaverblad Arena Games meer grote namen te kunnen strikken. De voorlopige chronoloog is al bekend.

Ferdy Cornelissen

Back To Top