Skip to content

Zaterdag was alweer de 4e (proef)training voor de E-pupillen bij de GAC. Gelukkig mochten we de baan op, zodat we een echte hordenwedstrijd konden houden. Maar liefst 22 atleetjes deden vandaag mee. Twee gevallen vrouwen (Sarah en Nethra), beiden met een zere knie uit de race gestapt, zaten even later toch weer in het startblok om nogmaals een poging te wagen. Dit keer wel over de finish. Stoer toch?

Mees zag kans om tijdens de wedstrijd van 3 in baan 4 te gaan lopen, net voor Gavin zijn neus, maar Gavin haalde hem na de laatste horden voor de finish nog in. De snelste tijd werd bij de meisjes neergezet door Fay Janssen in 15.1. Bij de jongens was Florian van Wijchen de snelste in 15.4 (wellicht het talent van zijn moeder, Yvonne van der Kolk?).

De Sportfair heeft ook nog twee nieuwkomers opgeleverd, te weten Anton en Ben. Zij liepen vandaag voor het eerst een training mee, maar hadden natuurlijk al wel de horden geoefend op de Sportfair.
Hou straks op 3 oktober de uitslagen van de clubkampioenschappen baan maar in de gaten, want dan gaan we vast meer zien van deze jonge talentjes.

Nelleke Dankers

Back To Top