Skip to content

Na een weekend hard sporten bij AV ‘34 sloot Denilson een solide meerkamp af met een mooi punten pr (7-kamp 4324 punten) en een 6e plaats in het algemeen klassement.

In de allerlaatste keer met een speer van 400 gram lukte het hem niet zijn pr van 39,25 m te evenaren.  De eerste poging leek daar wel vreselijk veel zin in te hebben, maar het blok kon de kracht en snelheid die Denilson daarvoor gebruikte net niet verwerken en een stap over de lijn was onvermijdelijk. De volgende worp, 35,44 m, gaf echter aan dat een goed resultaat op speer niet meer afhankelijk is van omstandigheden en toevalligheden.

De allerlaatste poging ooit met een 3 kg kogel bereikte gelukkig wel de vooraf gestelde doelen: pr met 12,10 m en een pizza.
De doelen voor kogelstoten met 4 kg in het nieuwe seizoen als C junior zijn bescheiden: beginnen met 8 meter en daarna zien we wel verder.  Ik ruik de pizza al…

Met alleen nog het clubkampioenschap voor de boeg rest er slechts 1 poging om dichter in de buurt te komen van het clubrecord op de 80 meter horden. Dat staat op naam van Tom Roetman: 11,98.

Afgelopen zondag was veelbelovend: 12,20. Als het weer en de wind een beetje meezitten op 7 oktober… wie weet…

 

Stéphane

Back To Top