Skip to content

Zaterdag 20 december heeft de Startersclinic haar traditionele Coopertest gehouden op de baan. Achtendertig personen hebben aan deze test met mooie resultaten afgesloten.
Recreant Frank de Geus heeft in de 12 minuten die de coopertest duurt maar liefst 2400 meter afgelegd. De afstanden van de andere deelnemers varieerden tussen de 1700 en 2400 meter. Alle afstanden zijn geregistreerd en komen straks op de certificaten te staan die alle deelnemers ontvangen na beëindiging van de Startersclinic.
Trainer Joop de Vink zal binnenkort  weer terug keren bij de groep na een hardnekkige voetblessure. Joop wordt nu vervangen door Jaap van Hamersveld, Peter de Heus en Robert Brekelmans.
Zaterdag 27 december staat een verrassingsloop in het Cronebos op het programma. Daar worden we opgewacht door een boswachter en Jelle Harder (onze hazelwormenspecialist) in de blokhut bij het Wasmeer. Jelle zal ons alles vertellen over het ontstaan van de blokhut, en Jelle kennende blijft het daar niet bij. Er worden oliebollen en warme chocolademelk bij geserveerd.
We starten in het nieuwe jaar met het schema van de Hilversum City Run. Op zondag 19 april 2015 staan we in de startblokken van deze Run.

Back To Top