Nieuws

2017gacokt7mpa1ck
Clubkampioenschappen pupillen 2017

 

De clubkampioenschappen 2017 is er een om niet snel te vergeten.
Waarom? Omdat het nat was! niet een beetje nat maar gewoon heel Hollands doorweekt nat!

Maar voor de MPA1 was het niet alleen nat, maar ook nog eens spannend tot aan de laatste meters. De hele dag was het stuivertje wisselen bij de top 6. Het begon al met verspringen een verschil van 7 cm bij de eerste 4 atleten.

Bij hoogspringen was het Ivanka die haar voorsprong vergrootte, gevolgd door Karlijn en Sabine. Bij elk onderdeel was er weer iemand anders die probeerde Ivanka van de eerste plaats te houden, maar bij kogel deelde Ivanka een flinke tik uit aan de rest, alleen Karlijn kon bij haar in de buurt komen.

Het club kampioenschap moest beslist worden tijdens de 1000 meter, niet het sterkste onderdeel van Ivanka. Florien, Inte en Maud zijn normaal gesproken sneller dan Ivanka en Julia, die op dat moment 4e stond is altijd de snelste.
Na het startschot gaan alle meiden er vandoor, Julia met Ivanka op de hielen gevolgd door de rest. Met een verbeten blik volgt Ivanka Julia op de voet, maar na 400 meter blijkt dat iets te veel van het goede. Ze verliest langzaam terrein. Gelukkig kan ze nog een aanhaken bij Maud, Inte en Florien en weet ze de schade te beperken, maar was het genoeg?

Na een beetje opgedroogd te zijn en een overheerlijk patatje, gaan we naar de prijsuitreiking in de tent op het dak van het clubhuis. Daar wordt bekent gemaakt wie er clubkampioen 2017 is geworden bij de MPA1.
6e Maud Bleijs, 5e Florien van Kesteren, 4e Karlijn Greeve, 3e Inte van Kralingen. en dan met maar 10 punten verschil! 2e Ivanka Majoor en 1e JULIA VELT.

Gefeliciteerd meiden, wat was het een mooi kampioenschap.

‹‹‹ Terug naar Nieuws

Reacties

Geen reacties.

Wees de eerste om een reactie te plaatsen!

Reageren

Reactieformulier