Skip to content

Bij een cross op Anna's Hoeve is het elk jaar weer de vraag of die er nog gehouden kan worden ivm bouwwerkzaamheden, maar voor deze editie lag het parcours rondom de vijver er weer strak bij. De organisatie was in bekende samenstelling vroeg 08.30u aanwezig (John, Nelleke, Jeroen, Ton, Bob en ondergetekende). Begonnen met de gaten rondom de start en finish gevuld en de ronde uitgezet. Bob vond de ronde niet uitdagend genoeg en voegde de grote berg in het parcours. Simone met hulp had alle startnummers en lijsten geregeld in de dagen ervoor en de uitslagen later die dag verwerkt, die door de jury waren opgemaakt. De EHBO werd weer verzorgd door EHBO 's-Graveland naar ieders tevredenheid en Robert had namens de jeugdcommissie chocomel en lekkers geregeld, en die is met hulp van de atleten en vrijwilligers opgemaakt.

De groepen werden groter na de 1e startschoten aangezien we van oud naar jong het programma afwerkten. We zagen toch veel strijd voor die felbegeerde prijzen en het predicaat clubkampioen cross 2018 in je categorie.  Uiteraard hopen we op nog meer deelname vanuit GAC bij de volgende editie in 2019 om toch het clubgevoel beter te krijgen.

Met wat begon als een grijze frisse dag eindigde deze in een verwarmend komende voorjaarszon bij het opruimen.

Als organisatie vonden we het toch weer een geslaagd evenement en willen alle vrijwilligers die hebben meegeholpen bedanken voor hun bijdrage aan dit evenement.

Tot ziens bij de volgende wedstrijd op 7 april!

WOC

Back To Top