Skip to content

Het LSC wadloop evenement op 12 oktober 2013

Afgelopen zaterdag 12 oktober 2013 was het zover: HET wadloop event. We keken er allen naar uit, er werd al veel op de sociale media over gesproken. Wad/t nemen we mee?  ‘Kaplaarzen? Nee juist geen laarzen aan, die blijven steken in het slik…. Ik heb basketbalgympen met een lange veter, die kan ik extra om mijn enkels vaststrikken’  Vele GAC’ers leefden mee: ‘veel succes! Lekker soppen!’

’s Morgens vroeg werd er al gejoold: ‘we gaan wad/t lopen en we hebben er zin in!’. En daar gingen we dan door veel blubber, water, kou, gelach en gebrul, waarin we nog vast kwamen te zitten ook. Er kwamen enthousiaste reacties. Aldus Judith: ‘Wat een dag hè….zo veel blubber en put lucht…en ik heb er zelfs voor betaald…máár ..2 zeehonden gezien en een enorm trots gevoel…goed gedaan hebben we dat en voorál het tempo…wauw..’. Vele foto’s zijn er gemaakt en volgens Astrid was het ‘een onvergetelijke ervaring voor iedereen die deze dag is mee geweest naar Wadlopen Pieterburen’.
Ook het afsluitende etentje bij Boedha was gezellig. De modder ervaringen werden uitvoerig gesproken en iedereen kan kijkt uit naar het WADLOPEN in 2014, wat ook jij niet wilt missen!

Foto's kun je hier bekijken

Back To Top