Skip to content

Nordic walking is een prima manier om het wandelen intensiever te maken. Door het gebruik van stokken (ook wel 'poles' genoemd) doet je bovenlichaam actief mee. Nordic walking is een jonge sport die voortgekomen is uit de zomertraining van Finse langlaufers.

Zin om kennis te maken met deze mooie sport? Grijp dan nu je kans!!!

De volgende basiscursus nordic walking voor beginners start op zaterdag 22 maart a.s. en duurt vier zaterdagen (22 en 29 maart en5 en 12 april). We verzamelen steeds om 9.00 uur bij het hek van het Cronebos. Een les duurt anderhalf tot hooguit twee uur.

Je kunt je voor 15 maart aanmelden bij Andries Furster, per mail via: nw@gach.nl. Geef daarbij op: je naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, of je wel of geen lid van GAC bent en of je stokken van de vereniging wilt huren.

Leden betalen voor deze trainingen niets extra's. Niet-leden betalen € 45,- voor vier trainingen, maar als je in deze periode besluit lid te worden, is er geen contributie verschuldigd tot 1 juli 2014. Op www.gach.nl staat alle informatie over het lidmaatschap.
Stokhuur kost € 2,50 per week; de borgsom van € 35,- moet vooraf betaald worden.

Ook niet-leden mogen meedoen, dus zeg tegen familie, buren en vrienden dat dit hun kans is om met deze leuke, inspannende en ontspannende sport kennis te maken.

Informatie
Andries Furster (06 – 534 700 57) of Liene Malsch (035 – 62 383 28) of via nw@gach.nl

Back To Top