Skip to content

Zoals jullie misschien gemerkt hebben is de baanbelijning erg versleten. De baan wordt binnenkort schoongemaakt door Antea en aansluitend door Polytan voorzien van nieuwe lijnen. Helaas zal dit niet zonder hinder kunnen verlopen.

De klus begint met het schoonmaken van de baan tussen 1 en 3 juni. We kunnen de baan dan nog wel  gebruiken, maar zonder gebruik te maken van de drie verspring bakken. Er bestaat de mogelijkheid dat alle lijnen verdwenen zijn na het schoonmaken.

In de week van 4 tot 11 juni worden de nieuwe lijnen aangebracht, afhankelijk van het weer. De baan en aanlopen zullen dan gesloten zijn voor gebruik. Het veld is beperkt te gebruiken alleen in overleg met beheer. Ons advies is om zoveel mogelijk buiten de baan te trainen deze periode.

Gedurende de gehele periode van 1 t/m 11 juni, tussen de baan reiniging en het afronden van de nieuwe belijning kunnen de drie verspring bakken NIET gebruikt worden, om baanvervuiling tegen te gaan en de kans op goede belijning zo groot mogelijk te houden.

De kind-ouder wedstrijd is verplaatst naar 27 juni, de werpwedstrijd van 7 juni zal doorgang kunnen vinden met beperkte baantoegang en gebruik. De organisatie is hier al van op de hoogte.

Aswin Jägers
GAC-Beheer

Back To Top