Skip to content

Noraly en Floor zijn trouwe leden van de GAC. Al jaren sporten zij met veel plezier bij de A-atletiek groep. Eind van dit jaar gaan zij “begeleid wonen”.

Woongroep Happy Home is een ouderinitiatief. De ouders van 16 jongeren met een verstandelijke beperking uit Hilversum en omstreken hebben 7 jaar geleden bedacht dat het voor hun kinderen fijn zou zijn als zij later samen, maar toch zo zelfstandig mogelijk, bij elkaar zouden kunnen wonen.
In Eemnes is ondertussen de bouw gestart van een uniek huis. De verwachting is dat in december 2014 het huis wordt opgeleverd. De jongeren zullen hier ieder hun eigen appartement krijgen welke zij zelf met hun ouders zullen inrichten. Door hun verstandelijke beperking hebben ze 24/7 professionele zorg en begeleiding nodig. Daarom komen er gemeenschappelijke ruimtes, zoals woonkamer, keuken en tuin. Met behulp van fondsen en sponsoracties wordt geprobeerd een groot deel van de gemeenschappelijke voorzieningen te betalen.

GAC biedt de mogelijkheid een sponsorloop te organiseren. Tijdens de clubkampioenschappen van 4 oktober a.s. kunnen de pupillen en de  A-atleten hun PR op de lange afstand verbeteren en dat laten sponsoren door familie en vrienden. Voor de pupillen zijn de A-atleten een bekende groep, want ze trainen op hetzelfde tijdstip op de baan.

Noraly en Floor hebben tijdens de training de sponsorkaarten uitgedeeld.
Er zal een prijs zijn voor de jongen en het meisje dat zijn/haar PR met de meeste seconden heeft verbeterd, én  voor degene die het meeste sponsorgeld heeft verdiend.

Meer informatie voor de pupillen en de A-atleten is gemaild naar de ouders.

Sponsort u ook?

Op  www.woongroephappyhome.nl kunt u meer over de woongroep lezen en vrijblijvend een donatie doen.

Back To Top