Clinics

GAC organiseert naast het vaste trainingsaanbod ook een aantal clinics om leden en niet-leden kennis te laten maken met de verschillende onderdelen die GAC aanbiedt of clinics die helpen bij het realiseren van specifieke doelen.

Hardlopen
Bij de startersclinic hardlopen maak je kennis met de recreatieve loopsport. Er worden periodiek clinics georganiseerd voor hardlopen, Nordiccen en Sportief Wandelen. Deze clinics zijn toegankelijk voor leden en niet-leden. Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.

Bootcamp GAC
De clinic Bootcamp GAC ondersteunt het hardlopen en is  de ideale workout om je conditie, kracht en spieren te versterken. Een weg naar meer souplesse in het lopen. De Bootcamp GAC clinic is toegangkelijk voor leden en niet-leden.  Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.

Marathon
De Marathonclinic geeft ondersteuning aan leden die op verantwoorde wijze een marathon willen lopen. 
Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.

Nordiccen
Tijdens de clinic Nordiccen maak je kennis met de sportieve variant van het nordic walken. Je ervaart dat de techniek best wel lastig is en dat je al nordiccend flink aan je conditie kan werken. De workshop nordiccen is toegankelijk voor leden en niet-leden. Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.

Naast de clinics is er voor GAC leden de  BlessureHerstelGroep. Deze groep is speciaal voor hardlopers die met een blessure kampen en geeft tijdelijke ondersteuning in de terugkeer naar de eigen reguliere loopgroep.  Meer informatie kun je vinden door hier te klikken.