Skip to content
  • Blog

Het leven van internetvullers gaat niet over rozen. Samen met Carla, Karin en Esther (dat is wel weer leuk: als enige man tussen drie vrouwen) werk ik vanavond aan de GAC-mail-nieuwsbrief van januari. Opgelet: die verschijnt al voor het eind van dit jaar. Verheug je erop en kijk op de dag na kerst in je mailbox. Nog geen abonnee? Zie de home en meld je aan.

Diit blogje gaat dus over dat werk aan die nieuwe nieuwsbrief. Met de kerstdagen voor de boeg zijn we wat langer van te voren ermee bezig. Dan blijkt dat onze veelgeprezen website nog wat gaatjes heeft. Als we willen linken naar de leukste veldloop van Nederland, dan ontdekken we dat nergens iets over die Sylvester Cross te vinden is op gach.nl.

De wedstrijdkalender geeft na kerstmis pas op 12 januari in het nieuwe jaar een activiteit: 2e crosscompetitie pupillen en junioren bij Tempo in Bussum. Verder helemaal niks tot in februari! Geen Sylvester Cross? Waar is de BAV Wintercup 3? Zelfs onze eigen GAC Nieuwjaarsbijeenkomst op 6 januari is niet te vinden. Ik zet even mijn pet op van medewerker aan de website: Okee, daar gaan we aan werken.

Maar hoe moet het met dat linken in de komende nieuwsbrief? Ik glimlach naar de vrouwen -vroeger sprak je in de atletiek over de 'dames' maar dat was vóór 1980- en ik zeg: laat mij maar. Ik schrijf wel een weblog over die Sylvestercross. Dan linken we daarnaar. Dit hele stukje wat je tot hier aan toe hebt gelezen is alleen geschreven voor die link in die nieuwsbrief. Het gaat verder nergens over. Sorry.

Toch is het niet voor niks, dit blogje, want die cross door het mulle zand van de Soester Duinen is alle aandacht waard. Op de laatste dag van het jaar nog even lekker rammen en afzien. Als we een beetje geluk hebben ligt er ook twintig centimeter sneeuw, of het waait hard. Noteer het op de laatste dag in je oude agenda. En pak dan ook meteen de maagdelijk verse nieuwe agenda: 6 januari GAC nieuwjaars bijeenkomst. Doorschrijven: 13 januari in het bos bij de Hoge Vuursche – het slot van de BAV Wintercup. Het wordt vast een lekker loopjaar: geniet ervan.

Joost Huijsing

 

Back To Top