Skip to content
  • Blog

Het is even wennen, op dinsdagavond de bestuursvergadering. Niet meer apart op maandagavond naar GAC, maar gewoon na de training aanschuiven in de bestuurskamer.
14 maart schoven ook Louran, Remko en Dina aan om over de Maple Leaf Cross te praten. Dit jaar is de 70e Maple Leaf Cross, een jubileum dat extra aandacht verdient.
In september bestaat GAC 90 jaar, nog een jubileum! Op 6, 7 en 8 oktober 2017 wordt rondom de clubkampioenschappen het jubileum gevierd. Aan het programma voor deze dagen wordt hard gewerkt door diverse GAC-ers.
Er is gesproken over de voortgang in de zonnepanelen. De update hierover staat op de agenda van de ALV van 18 april. Ook de jaarrekening 2016 hebben we voorbereidend op de ALV besproken.
Donderdag 9 maart waren de sportverkiezingen van de gemeente Hilversum. Het was een avondvullend programma. Trots zijn we op de genomineerden van GAC; Gabriël Cornelissen, Skip Renders, Rens Wildschut, Siebe Heuperman, Brigitte van der Kamp en Floor Adriaens. Niet gewonnen, maar wel winnaars!
De actuele informatie op de website over de vertrouwenspersonen is ook benoemd. Onder de kop Over GAC vind je deze belangrijke informatie. Iedereen kan terecht bij Helene Heckman en Marijke van Bokhorst als het gaat om vragen, een gesprek of een melding van ontoelaatbaar gedrag binnen de vereniging.

Hierover spraken wij op de bestuursvergadering. Wil je mee praten en meer weten dan wat nu in een notendop verteld is? Kom dan in het gezellige bestuur! Het algemeen bestuurslid met als speciale aandachtspunt de loopsport missen we nu echt, deze vacature staat nog open.

Sportieve groet van het bestuur

Back To Top