Skip to content
  • Blog

Robin Hood & Wouter Bos?

Rutger Hauer & Warren Beatty?
Regiohoofd & waterbed?
Rolhockey & woningbouw?
Natuurlijk vertel ik aan het begin van mijn blog nog niet waar die letters RH & WB voor staan. Het moet een beetje spannend blijven. Gewoon even doorlezen.

Ik begin bij de aanleiding voor dit stukje. 
Onze nieuwe GAC-website heeft sinds de lancering in oktober veel complimenten gekregen, van binnen de club en ook van buitenstaanders. Maar er is ook kritiek gekomen, gelukkig maar, want van schouderklopjes en veren word je meestal niet beter.
De meeste kritische reacties gaan over zaken die de webwerkers zo snel mogelijk proberen op te lossen en te verbeteren.

Maar er is één klacht waar ik niet goed tegen kan.
Dan komt er een mailtje, of iemand spreekt me aan op de baan. “Hé waarom staat die-en-die wedstrijd niet op de site aangekondigd?” of “Ik zie helemaal niks over die superprestatie van atleet X.” Dan zucht ik (en tel tot 624 voordat ik reageer).

Waarde clubgenoten! Er is een handjevol mensen dat werkt aan de website, maar die kunnen niet alles weten. Die missen wel eens wat. Het is ook niet de rol van deze GAC-site-kicks om alles zelf aan te zwengelen. Wie vindt dat er iets gepubliceerd moet worden op website, in het Magazine of de Nieuwsbrief: kom er zelf mee. Je hoeft geen kant-en-klaar nieuwsbericht te schrijven, daar helpen we je met alle liefde mee. Maar het signaal dát er iets moet worden geschreven, daar zijn we lekker met alle 1800 GAC-leden bij elkaar verantwoordelijk voor.

Klachten dat er te weinig over de jeugd wordt geschreven? Dat de Palmpaasloop geen aandacht krijgt? Dat een overwinning van Rendolf is onderbelicht? Dat de Algemene Leden Vergadering niet is aangekondigd? Geef het zelf snel door!

DOVO! De inhoud van de website is niet alleen Voor Ons, maar ook Door Ons: DOVO heet dat. Door Ons Voor Ons.

Over afkortingen gesproken… kom ik bij de titel van dit stukje. Hardlopers krijgen tijdens hun sport, als het lekker gaat met dat rennen, een heerlijk gevoel. De beroemde Runners High – daar heb je die RH. Als het lopen heel lekker is geweest, met een goed resultaat en je wilt dat anderen er ook deelgenoot van worden, geef het alsjeblieft aan ons door. Laat je dan niet tegenhouden door een Writers Block (inderdaad die afkorting WB). Je hoeft zelf geen superschrijver te zijn. Alleen maar tipgever.

Nu spreek ik even helemaal op eigen gezag: ik wil van niemand meer kritiek horen over wat er niet op de website staat. Alle 1800 GAC-ers zijn verantwoordelijk voor de inhoud (of het ontbreken ervan) op deze website. Wie het niet met deze mening eens is: maak van je hart geen moordkuil en zeg wat je ervan vindt. Dat kan hieronder, bij ‘Reageren’.
Graag!

Joost Huijsing

Back To Top