Skip to content
  • Blog

Over een paar dagen staat ons weer een heerlijke middag vol nationaal en internationaal topatletiek te wachten op de jaarlijkse Klaverblad Arena Games. Bij menig atletiekfanaat zijn de ogen uiteraard gericht op de grote toppers zoals Joren Tromp en Nadine Broersen, maar ook de op GAC welbekende snelheidsduivel Dirk-Jan Graat zal een gooi doen naar een toptijd.
Het 24-jarige sprintkanon is al weken druk bezig met het voorbereiden op deze prachtwedstrijd waar hij voor de ogen van het thuispubliek hoopt onder de 11 seconden te duiken op de 100m. Eerder dit seizoen zagen we al hoe de Hilversumse adonis op de thuisbaan naar een persoonlijk record van 11.17sec snelde en daarmee een 32e plaats op de nationale ranglijst wist te bemachtigen. Na een seizoen geteisterd te zijn door hamstring blessures is Dirk-Jan dit jaar gebrand op het doorbreken van de magische 11 seconden grens, en staat niets hem meer in de weg.
Zelfs een gesloten baan in verband met de herbelijning weerhield DJ niet van zijn voorbereidingen. In het bos en ook op de baan van AV Tempo in Bussum was Dirk-Jan deze week te vinden tijdens zijn keiharde en uitdagende trainingssessies. Daarnaast weet de 100 meter specialist ook nog tijd vrij te houden om de talentvolle BiCz junioren groep vier dagen in de week voor te bereiden op net zo’n grandioze atletiekcarrière als de zijne.

Deze rasechte GAC’er zal samen met vele andere topatleten op zondag 5 juli te bewonderen zijn op het ArenaPark te Hilversum tijdens de Klaverblad Arena Games. Komt dat zien!!

Door Dirk-Jan’s allergrootste fan,
Skip

Back To Top